vintertøj til hunde

Selv i sne frost og slud skal man være klar på at tage på eventyr med sin hund.

Med vores vintertøj til hunde er din bedste ven klædt godt på til de kolde gåture.

Vinterjakkerne er alle med fyldigt fór der holder varme og kulde ude, så dig og din hund kan gå lange gåture på de stille vinterdage med frost.

heldragter til de meget kolde vinterdage

Når kulden virkelig står for døren er en heldragt perfekt til din hund.

Heldragter er det perfekte vintertøj da det holder din hunds vigtigste kropsdele varme, mens hunden stadig har en god bevægelighed.

Vi har samlet et udvalg af heldragter med og uden forben, så du kan vælge præcist hvad din din hund foretrækker.

Alle tre heldragter er skabt særligt til små hunde da disse er mere tilbøjelige til at fryse. Pasformen er også skabt til at sikre god bevægelighed.

Slå vinterens kulde med stil

Et af de største kvalitetsstempler for hundejakker er selvfølgelig at den holder hunden varm, men endnu vigtigere er det at jakken har en god pasform, sidder godt og giver hunden god bevægelighed.

Alt dette får man med Copenhagen Coat Modern Beige.

Jakkens for- og bagben gør at din hund er godt dækket ind og i mindre grad udsættes for kulde fra bl.a. sne og sjap.

vintertøj til den eventyrlystne hund

Find det perfekte vintertøj der holder din hund varm og lader den udstråle alt dens personlighed. Vi vil så nødigt prale, men det er fedt at være den sejeste og varmeste hund på gaden.

Gutentor Simple Text

Gutentor Simple Text

beache holic collection

Er du på udkig efter en god hverdagsjakke, der kan bruges i mildt og koldt vejr? Så er Beache Holic jakkerne helt sikkert den jakke du leder efter!

Med det smudsafvisende stof, knapper på maven og hul i nakken til selen, er det den idéelle hundejakke til til hverdagsbrug.

Ofte stillede spørgsål

skal jeg vælge en vinterjakke med ben?

Det kan kræve lidt tilvænning før at din hund føler sig tilpas i en jakke med ben. Dog er vores anbefaling at på meget kolde dage er en jakke med ben det ideelle valg, da det bidrager til at holde din hund varm. Start evt. med at introducere en jakke med ben til din hund ved at undlade at eks. give hunden bagben på.

Hvornår skal hunde have vintertøj på?

Det er forskelligt alt efter hvilken hunderace der er tale om, men for mindre selskabshunde skal de gerne have vintertøj på når temperaturen udenfor er under 3-4 grader.

HUNDETØJ FRA LUCKYDOGS

Det kan være svært at købe tøj til sin hund, og det er ikke altid det nemmeste at tage korrekte mål. Og da vi alle kan lave fejl og ombestemme sig, har vi udvidet vores gratis returneringsordning til 30 dage.

Så kan dig og din hund prøve hundetøjet, se om det passer og ikke mindst ser fabelagtigt ud på din bedste ven. Passer tøjet ikke er det ikke verdens undergang, med vores 30 dages gratis returnering. 

Små hunde har lettere ved at fryse end store hunde – de har ganske enkelt mindre pels og ikke mindst fedt til at holde varmen. Derfor udbyder vi et nøje udvalgt sortiment af hundetøj til små hunde, så du kan klæde din bedste ven ordentligt på.