Hoodie Grå

kr. 139,00

Klassisk grå hoodie i 100% bomuld til din hund.

Gratis fragt og returnering
30 dage returret
Gratis fragt og returnering
30 dages returret

Beskrivelse

Klassisk Hoodie i grå. Den bløde hættetrøje til hunde, holder på varmen på kolde dage. Denne hoodie er lavet af det blødeste bomuld og giver derfor din hund let bevægelighed. Derudover kan hætten spændes ind så den ikke chikaner. Den fås i farverne grå og sort, simple men absolut praktiske farver. Bemærk at målene på bryst og hals er ca. mål da stoffet let kan strækkes. Skulle hoodien mod forventning ikke passe din hund kan du returnere den gratis inden for 30 dage.

  • Blød bomuld
  • Korte forben
  • Let bevægelighed
  • Aftagelige snore
Sådan måler du din hund

Size Guide

Du måler nemmeste din hund med et målebånd ved at måle ham/hende rundt om halsen, ca. der hvor halsbåndet sidder. Derefter måler du rundt om brystet, lige bag ved forbenene. Og til sidst langs ryggen, fra halsbåndet til haleroden. Derefter finder du en størrelse der passer dine mål bedst.
Produktets brystmål må gerne være større end hundens eget brystmål, alt efter ønske om evt. at kunne have en trøje indenunder en jakke. Produktets halsmål må aldrig være mindre end din hunds halsmål.
Rygmålet må til gengæld gerne være mindre, hvis ikke man ønsker jakken skal følge hele ryggen. (Kan være en fordel for hanhunde, for at undgå at de tisser på jakken/sweateren)