Copenhagen Coat Modern Beige

kr. 489,00

Denne lækre sag i topkvalitet holder din hund varm på dage med selv bidende kulde.

Gratis fragt og returnering
30 dage returret
Gratis fragt og returnering
30 dages returret

Beskrivelse

Denne lækre sag i topkvalitet holder din hund varm på dage med selv bidende kulde. Med ben foran og bagpå holdes din hund varm på kolde vinter- og efterårsdage. Udover at holde din hund varm har den også et stilfuldt udtryk der emner af storbyliv, med dens moderne beige farve samt bløde pels fór i kraven. Jakken er nem at give din hund på, da bagbenene uden besvær glider i. Når du skal give din hund jakken på anbefaler vi at du starter med forbene og herefter bagbene. Når jakken skal af igen anbefaler vi at du også først tager forbene ud, hvor du herefter nemt kan "glide" jakken af din hund. Bagbene på jakken har en elastisk pasform der giver god bevægelighed og plads til hundens muskler. Jakken er dejlig varm og har et tykt isolerende materiale bestående af polyester og bomuld.

  • Elastiske bagben
  • Fantastisk pasform
  • Varmt materiale
  • Knapper på maven
Sådan måler du din hund

Size Guide

Du måler nemmeste din hund med et målebånd ved at måle ham/hende rundt om halsen, ca. der hvor halsbåndet sidder. Derefter måler du rundt om brystet, lige bag ved forbenene. Og til sidst langs ryggen, fra halsbåndet til haleroden. Derefter finder du en størrelse der passer dine mål bedst.
Produktets brystmål må gerne være større end hundens eget brystmål, alt efter ønske om evt. at kunne have en trøje indenunder en jakke. Produktets halsmål må aldrig være mindre end din hunds halsmål.
Rygmålet må til gengæld gerne være mindre, hvis ikke man ønsker jakken skal følge hele ryggen. (Kan være en fordel for hanhunde, for at undgå at de tisser på jakken/sweateren)