BERLIN Regnjakke

(1 kundeanmeldelse)

kr. 295,00

Vandtæt regnjakke til hunde

Gratis fragt og returnering
30 dage returret
Gratis fragt og returnering
30 dages returret

Beskrivelse

Denne regnjakke til hunde er lavet af et fantastisk tykt og lækkert materiale. Den lukkes på maven med velcro, og kan justeres i hætten med stropper (disse kan tages ud). Den har korte ben så din hund er beskyttet mod regnen så godt som muligt. Jakken har en hætte og et hul i nakken der gør det muligt at beholde selen indenunder. Jakken fås lige nu i en varm gul, (Se målene ved valg af størrelse)

  • Vandtæt
  • Easy Fit
Fryser din hund også når det regner og blæser? Så er den det rette valg.

  • Vandtæt
Sådan måler du din hund

Size Guide

Du måler nemmeste din hund med et målebånd ved at måle ham/hende rundt om halsen, ca. der hvor halsbåndet sidder. Derefter måler du rundt om brystet, lige bag ved forbenene. Og til sidst langs ryggen, fra halsbåndet til haleroden. Derefter finder du en størrelse der passer dine mål bedst.
Produktets brystmål må gerne være større end hundens eget brystmål, alt efter ønske om evt. at kunne have en trøje indenunder en jakke. Produktets halsmål må aldrig være mindre end din hunds halsmål.
Rygmålet må til gengæld gerne være mindre, hvis ikke man ønsker jakken skal følge hele ryggen. (Kan være en fordel for hanhunde, for at undgå at de tisser på jakken/sweateren)