Beache Holic vinterjakke Stone Gray

kr. 239,00

Varm hundejakke med flotte detaljer og hul til selen.

Gratis fragt og returnering
30 dage returret
Gratis fragt og returnering
30 dages returret

Beskrivelse

Denne fine hundejakke holder varmen i vinterkulden. Den fås i farven mint-grøn, mørkeblå og grå. Den har knapper på maven der hurtigt lukkes. Knapperne på maven i blankpoleret rustfrit stål og det gule "Beache holic" mærker, giver jakken er flot finish. Jakken har et lille hul i nakken der gør det muligt at fastgøre snoren til en sele under jakken. Det indvendige fór er hvidt, blødt og skånsomt for pelsen. Jakken er vind- og vandafvisende og egner sig særdeles godt til det danske vinter- og efterårsvejr Skriv endelig til os hvis du ønsker denne vare i flere størrelser!

  • Blød og lækker
  • Behagelige at have på
  • Knappes let på maven
  • Hul i nakken til sele
Sådan måler du din hund

Size Guide

Du måler nemmeste din hund med et målebånd ved at måle ham/hende rundt om halsen, ca. der hvor halsbåndet sidder. Derefter måler du rundt om brystet, lige bag ved forbenene. Og til sidst langs ryggen, fra halsbåndet til haleroden. Derefter finder du en størrelse der passer dine mål bedst.
Produktets brystmål må gerne være større end hundens eget brystmål, alt efter ønske om evt. at kunne have en trøje indenunder en jakke. Produktets halsmål må aldrig være mindre end din hunds halsmål.
Rygmålet må til gengæld gerne være mindre, hvis ikke man ønsker jakken skal følge hele ryggen. (Kan være en fordel for hanhunde, for at undgå at de tisser på jakken/sweateren)

Du kunne også være interesseret i...