HUNDEUDSTYR

Her kan du finde seler, liner og meget mere til gåturen. Du finder også aktiverende legetøj til din hund, der bidrager til lærerig og udfordrende leg på hundes vilkår. Derudover har vi alt til pandehåret, både sløjfer, blomster og pom pommer til din hund. 

ACTIVATING OCTOPUS BAMSER

Aktiverende og sød blækspruttebamse, din hund vil elske! Den har alle de egenskaber der gør en base ideel. Dens knitrende lyde gør bamsen aktiverende for din hund. Octopus bamserne har også en “piver”, der gør det nemt for dig at få din hunds opmærksomhed og sætte gang i legen. 

Bamserne er lavet af slidstærkt materiale og tåler vask i hånden.

SE VORES UDVALG AF HUNDEUDSTYR

Vi elsker sjov og leg med hunde! Og netop sjov og leg er grundlaget for vores udvalg af hundeudstyr. Hvad enten du mangler en ny sele, bamser eller pom pommer til pandehåret har vi et udvalg af høj kvalitet i friske farver. Vores seler og udstyr til pandehåret er udvalgt til mindre hunderacer som, eks. Coton de Tulear, Malteser, Shih Tzu, Havaneser og andre små selskabshunde.

Gutentor Simple Text

Gutentor Simple Text


TAG DIN BEDSTE VEN MED PÅ FARTEN

Dig og din hund vil uden tvivl blive glad for skuldertaskens mange gode egenskaber. Skuldertasken til din hund, har b.la. mulighed for at lukke med knapper hvis vejret er koldt, samt påsætte en sikkerhedsline til din hunds hålsband eller sele.