Trøjer og sweatere TIL SMÅ HUNDE

Hundetrøjer er en nem og sød måde at holde din bedste ven varm. Hver hund har sin helt egen smag, yndlingsfarve og ikke mindst yndlingssweater.

Vi har samlet et udvalg af hundetrøjer der uden tvivl snart bliver din hunds nye yndlings!

Warm and comfy

Bløde og varme hundetrøjer der kan bruges til utallige eventyrer! Alle trøjer er af blødt stof, der kan vaskes ved 30 grader.

Hundetrøjer i den bedste kvalitet

Du ved selv hvor meget det kræver for at yndlingssweateren vinder over de andre sweatere. Den skal være blød, varm og sidde godt. Og netop disse kriterier har vi udvalgt vores hundetrøjer ud fra. Vores sweatere er skabt til små og mellem selskabshunde, som Coton De Tulear, Maltesere, Havanesere, Chihuahua og Terriere.

Gutentor Simple Text

Gutentor Simple Text

en ægte klassiker

Hvem kan ikke bære en grå hoodie?

Hoodien er perfekt til dig med en mindre hund der ønsker at kunne klæde din hund nemt på til eventyr.

Stoffet er let strækbart og giver derfor en god pasform til din hund.

HUNDETØJ FRA LUCKYDOGS

Det kan være svært at købe tøj til sin hund, og det er ikke altid det nemmeste at tage korrekte mål. Og da vi alle kan lave fejl og ombestemme sig, har vi udvidet vores gratis returneringsordning til 30 dage.

Så kan dig og din hund prøve hundetøjet, se om det passer og ikke mindst ser fabelagtigt ud på din bedste ven. Passer tøjet ikke er det ikke verdens undergang, med vores 30 dages gratis returnering. 

Små hunde har lettere ved at fryse end store hunde – de har ganske enkelt mindre pels og ikke mindst fedt til at holde varmen. Derfor udbyder vi et nøje udvalgt sortiment af hundetøj til små hunde, så du kan klæde din bedste ven ordentligt på.