Regnjakker til små hunde

Vi har alle været der og ved hvor træls det er… Man er klar til en gåtur med sin bedste ven og pludselig åbner himlen sig og regnen siler ned.

Vejrudsigten siger regn resten af dagen og din hund er bestemt ikke begejstret. Men heldigvis bliver det med en regnjakke til hund nemmere at få din bedste ven ud af døren og tør hjem igen.

Derfor har vi samlet et fantastisk udvalg af regntøj til små hunderacer som, Malteser, Coton, Chihuaha, Havannesere og andre små hunde der let fryser når det regner.

nyeste udvalg

Tør pels under jakken, eller pengene tilbage

Her er vores bedst sælgende regnjakker til hunde, som garanterer at pelsen under jakken er tør efter en regnfuld gåtur.

Vi har nøje testet vores produkter og lavet et udvalg med designet pasform til små hunde.

Derfor tør vi godt love at jakkerne også vil holde din hund tør, ellers kan du kvit og frit returnere jakken og få pengene retur.

Alle tre regnjakker er 100% vandtætte og har et hul nakken til selen.

den absolutte favorit

Chicago Raincoat er vores bedst sælgende hunderegnjakke.

Og det er med ganske god grund, for jakken har nemlig særpræg og kvalitet. Designet er skabt til små selskabshundes pasform, som holder din hund tør under gåturen uden at være til ubehag.

Jakken har både knapper, lynlås og et hul i nakken til sele.

nordic raincoat

Nordic Raincoat serien er praktisk at have med på turen og lader din hund gå selvsikkert og tørt.

Jakkerne fås i tre forskellige farver så din bedste ven kan nyde duftene i kvarteret i sin yndlingsfarve.

Alle regnjakkerne har knap på maven og kan som vores eneste produkter, foldes helt sammen til en lille pose man let kan være i tasken.

HUNDETØJ FRA LUCKYDOGS

Det kan være svært at købe tøj til sin hund, og det er ikke altid det nemmeste at tage korrekte mål. Og da vi alle kan lave fejl og ombestemme sig, har vi udvidet vores gratis returneringsordning til 30 dage.

Så kan dig og din hund prøve hundetøjet, se om det passer og ikke mindst ser fabelagtigt ud på din bedste ven. Passer tøjet ikke er det ikke verdens undergang, med vores 30 dages gratis returnering. 

Små hunde har lettere ved at fryse end store hunde – de har ganske enkelt mindre pels og ikke mindst fedt til at holde varmen. Derfor udbyder vi et nøje udvalgt sortiment af hundetøj til små hunde, så du kan klæde din bedste ven ordentligt på.