Regnjakker til små hunde

Vi har alle været der og ved hvor træls det er… Man er klar til en gåtur med sin bedste ven og pludselig åbner himlen sig og regnen siler ned.

Vejrudsigten siger regn resten af dagen og din hund er bestemt ikke begejstret. Men heldigvis bliver det med en regnjakke til hund nemmere at få din bedste ven ud af døren og tør hjem igen. Men heldigvis kan regntøj til hunde gøre gåturen bedre!

Derfor har vi samlet et fantastisk udvalg af regntøj til små hunderacer som, Malteser, Coton, Chihuaha, Havannesere og andre små hunde der let fryser når det regner.

nyeste udvalg

Den uundværlige San josé regnjakke

En af vores nyeste og mest efterspurgte regnjakke til hunde er vores, San Jose Regnjakken med fire ben.

Med en iøjenfaldende sprød og dæmpet gul, gør den din hund til den mest velklædte i kvarteret. Og endnu bedre, gør dens fire ben og fantastiske pasform også din hund til den tørreste.

San José Regnjakken er den perfekte jakke til hunden der hader regn, sne, slud, blæst og alt andet møgvejr.

Reflekserne på jakken gør den ligeledes god i de mørke dage.

Tør pels under jakken, eller pengene tilbage

Her er vores bedst sælgende regnjakker til hunde, som garanterer at pelsen under jakken er tør efter en regnfuld gåtur.

Vi har nøje testet vores produkter og lavet et udvalg med regnfrakker som er designet til pasformen for små hunde.

Derfor tør vi godt love at regnjakkerne også vil holde din hund tør, ellers kan du kvit og frit returnere jakken og få pengene retur.

Alle tre regnjakker til din hund er 100% vandtætte og har et hul nakken til selen.

den absolutte favorit

Chicago Raincoat er vores bedst sælgende hunderegnjakke.

Og det er med ganske god grund, for jakken har nemlig særpræg og kvalitet. Designet er skabt til små selskabshundes pasform, som holder din hund tør under gåturen uden at være til ubehag.

Jakken har både knapper, lynlås og et hul i nakken til sele.

nordic raincoat

Nordic Raincoat regntøj serien er praktisk at have med på turen og lader din hund gå selvsikkert og tørt.

Jakkerne fås i tre forskellige farver så din bedste ven kan nyde duftene i kvarteret i sin yndlingsfarve.

Alle regnjakkerne har knap på maven og kan som vores eneste produkter, foldes helt sammen til en lille pose man let kan være i tasken. De er defor den perfekte regnjakke til din hund!

Køb, prøv, elsk eller returner 💜

Det skal være let at klæde sin hund godt på.

Man finder sjældent to hunde der er ens. Det er i hvert fald ikke lykkedes for os. Hverken personlighed, størrelse eller udseende. Og derfor kan det ske at tøjet ikke passer, eller hunden ikke føler sig tilpas – og det skal altid være helt okay.

Derfor kan du nemt, gratis og inden for 30 dage efter du har modtaget din vare prøve tøjet på din hund og returnere hvis du ønsker det. Og bliver du i tvivl, kan du altid skrive til os for at få hjælp.

🚚Gratis fragt og returnering

👌Enkel returnering uden brug af printer

🐕30 dages returret

OFte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse regnfrakke til min hund?

Vi anbefaler altid at du måler din hund inden du bestiller en regnjakke. Du kan på hvert enkelt produkt se målene på de forskellige størrelser. Tilmed kan du trykke på “size guide” hvor vi vejleder om størrelser til forskellige racer. Derudover kan du også til enhver tid skrive til os og spørge om hjælp hvis du mangler regntøj til din hund.

Skal min hunds regnjakke være åndbar for at undgå overophedning?

På regnfulde sommerdage kan der stadig være lune temperaturer og der anbefaler vi at man vælger en regnjakke af et let materiale, så varmen ikke holdes inde. Næsten alle vores regnjakker er med et inder-materiale af åndbart mesh der gør at luft kan cirkulere under hudens pels.

Hvilke hunderacer skal bruge regnjakker?

Enhver hund der hader at gå ture i regnen og blive våd, vil have gavn af en hunderegnjakke. Som regel ser vi stor glæde hos racer med hår og ingen underuld, som Coton De Tulear, Maltesere, Havenesere og Bichon Frisé.

Er der forskel på en hunderegnjakke og et regndækken?

Regnjakker og regndækken er stort set det samme. Dog ser man sjældent på et regndækken at der er ben, men i stedet fastholdes af en strop rundt om maven. Vi foretrækker jakker der knappes på maven og har forben. Det giver den bedste pasform for hunden, samt sikrer at hunden holder sig tør selv under løb og aktiv bevægelse

HUNDETØJ FRA LUCKYDOGS

Det kan være svært at købe tøj til sin hund, og det er ikke altid det nemmeste at tage korrekte mål. Og da vi alle kan lave fejl og ombestemme sig, har vi udvidet vores gratis returneringsordning til 30 dage.

Så kan dig og din hund prøve hundetøjet, se om det passer og ikke mindst ser fabelagtigt ud på din bedste ven. Passer tøjet ikke er det ikke verdens undergang, med vores 30 dages gratis returnering. 

Små hunde har lettere ved at fryse end store hunde – de har ganske enkelt mindre pels og ikke mindst fedt til at holde varmen. Derfor udbyder vi et nøje udvalgt sortiment af hundetøj til små hunde, så du kan klæde din bedste ven ordentligt på.