Hundejakker med særpræg

Man skal altid være klar på en gåtur der byder på nye eventyr med sin bedste ven!

Også selvom det måske er lidt koldt udenfor, er det sjældent så koldt at man ikke kan overkomme vejret med en hundejakke.

Vi har samlet et unikt udvalg af hundejakker der er skabt til små selskabshunde, som Coton De tulear, Malteser, Shih Tzu, Havaneser mf.Jakkerne til hunde holder ikke bare varmen, men lader også din hund udstråle karakter i nabolaget.

Tør pels under jakken, eller pengene tilbage

Her er vores bedst sælgende regnjakker til hunde, som garanterer at pelsen under jakken er tør efter en regnfuld gåtur.

Vi har nøje testet vores produkter og lavet et udvalg med designet pasform til små hunde.

Derfor tør vi godt love at jakkerne også vil holde din hund tør, ellers kan du kvit og frit returnere jakken og få pengene retur.

Alle tre regnjakker er 100% vandtætte og har et hul nakken til selen.

Slå vinterens kulde med stil

Et af de største kvalitetsstempler for hundejakker er selvfølgelig at den holder hunden varm, men endnu vigtigere er det at jakken har en god pasform, sidder godt og giver hunden god bevægelighed.

Alt dette får man med Copenhagen Coat Modern Beige.

Jakkens for- og bagben gør at din hund er godt dækket ind og i mindre grad udsættes for kulde fra bl.a. sne og sjap.

Hundejakker til ethvert eventyr

Vi har et bredt udvalg af hundejakker, der kan holde din hund varm i det danske vejr. Jakkerne er ikke kun praktiske, men også designet til at få din hund til at udstråle selvsikkerhed og skille sig ud fra mængden. Vi har hundejakker der er skabt til kolde vinterdage, regnfulde efterårsdage og jakker som kan bruges dag ud og dag ind, med gode praktiske egenskaber, som knapper på maven og hul i nakken til selen.

Gutentor Simple Text

Gutentor Simple Text

beache holic collection

Er du på udkig efter en god hverdagsjakke, der kan bruges i mildt og koldt vejr? Så er Beache Holic jakkerne helt sikkert den jakke du leder efter!

Med det smudsafvisende stof, knapper på maven og hul i nakken til selen, er det den idéelle hundejakke til til hverdagsbrug.

HUNDETØJ FRA LUCKYDOGS

Det kan være svært at købe tøj til sin hund, og det er ikke altid det nemmeste at tage korrekte mål. Og da vi alle kan lave fejl og ombestemme sig, har vi udvidet vores gratis returneringsordning til 30 dage.

Så kan dig og din hund prøve hundetøjet, se om det passer og ikke mindst ser fabelagtigt ud på din bedste ven. Passer tøjet ikke er det ikke verdens undergang, med vores 30 dages gratis returnering. 

Små hunde har lettere ved at fryse end store hunde – de har ganske enkelt mindre pels og ikke mindst fedt til at holde varmen. Derfor udbyder vi et nøje udvalgt sortiment af hundetøj til små hunde, så du kan klæde din bedste ven ordentligt på.