HUNDETØJ TIL SMÅ HUNDE

Klæd din bedste ven ordentligt på.

Vi ved hvor vigtigt det er at holde sin hund varm. Vores udvalg af hundetøj er nøje udvalgt og er i en særdeles høj kvalitet. Med fokus på små hunde har vi skabt et udvalg af hundetøj der både er stilfuldt, men også af høj kvalitet samt gode praktiske egenskaber.

Vores hundetøj bidrager til sjov og leg i alt slags vejr. Vi har nøje lavet et udvalg af hundetøj til små hunde, som eks. Coton De Tulear, Malteser, Chihuahua, Shih Tzu, Havaneser mf. 

Deals of the week

REGNJAKKER DER HOLDER DIN HUND TØR

Synes din hund heller ikke gåture er fedt i regnvejr? En regnjakke til din hund er en stor hjælp til gåture på våde dage.

Vi har sammensat et udvalg af regnjakker til din hund, der holder regnen ude, og pelsen tør. Hunderegnjakkerne er både praktiske og ikke mindst elegante på din hund.

I størstedelen af vores regnjakker finder du bl.a. hul til sele-ringen samt reflekser, der synliggør din hund.

Hundetøj skabt til små hunde

Vi ved hvor vigtigt det er at holde sin hund varm. Vores udvalg af hundetøj er nøje udvalgt og er i en særdeles høj kvalitet. Med fokus på små hunde har vi skabt et udvalg af hundetøj der både er stilfuldt, men også af høj kvalitet samt gode praktiske egenskaber.
Vi bestræber os efter at udbyde markedets flotteste hundetøj i en suveræn kvalitet. Alle hundejakker, trøjer og veste er nøje testet og udvalgt med fokus på kvalitet i form af bl.a. holdbarhed og evnen til at holde hunden varm.

Gutentor Simple Text

Gutentor Simple Text

SEA LION VELOUR HUNDEVEST

Lækker hundevest i dejlig og blød velour udvendigt og med blødt plys stof indvendigt.

Perfekt til gåturen. Hundevesten er nem at give din hund på, da den let lukkes med knapper.

Takket være vestens slidstærke materiale kan du sagtens have en sele udover vesten på de lange gåture.

HUNDETØJ FRA LUCKYDOGS

Det kan være svært at købe tøj til sin hund, og det er ikke altid det nemmeste at tage korrekte mål. Og da vi alle kan lave fejl og ombestemme sig, har vi udvidet vores gratis returneringsordning til 30 dage.

Så kan dig og din hund prøve hundetøjet, se om det passer og ikke mindst ser fabelagtigt ud på din bedste ven. Passer tøjet ikke er det ikke verdens undergang, med vores 30 dages gratis returnering. 

Små hunde har lettere ved at fryse end store hunde – de har ganske enkelt mindre pels og ikke mindst fedt til at holde varmen. Derfor udbyder vi et nøje udvalgt sortiment af hundetøj til små hunde, så du kan klæde din bedste ven ordentligt på.

Derfor udbyder vi et bredt udvalg af tøj til små hunderacer. Tøjet til hundene er alt fra vintertøj og trøjer, til hundejakker der holder varmen på selv de koldeste dage.

Racerne der oftest bærer hundetøj fra LuckyDogs er Maltesere, Chihuahua, Coton De Tulear, Shih Tzu, Havaneser o.l.
Vores størrelser er delt op efter tal, er du på udkig efter tøj til en chihuahua eller malteser, anbefaler vi ofte størrelse 1.

Det vigtigste ved hundetøj, uanset om du går efter en hundefrakke, jakke, regnjakke eller en sweater er at tøjet har en god pasform. Derfor vælger vi nøje vores tøj til at sidde perfekt på små selskabshunde.
Tøj til hunde har i lang tid været præget af simple dækkener. Det ønsker vi at lave om på. Hunde har personlighed og det skal tøjet til hunden også afspejle. Derfor sælger vi tøj til hunde som, både er af høj kvalitet, men også giver din hund karakter.

Skal hunde have tøj på?

Nogle hunde skal have tøj på når verjet er særligt koldt. Det er ofte små selskabshunde, som maltersere, chihuahuas, Coton De Tulear og Havanesere. Disse racer er mere udsatte da de har hår og ikke pels. Hvis du vil vide mer ekan du læse: Hvornår er vejret for koldt til min hund

Hvilke hunde skal have tøj på?

Særligt små selskabshunde skal bære hundetøj. Vær ligeledes opmærksom på at det anbefales ved lavere temperaturer at hvalpe bærer varmt tøj, der dækker deres ben.

Kan hunde lide at have tøj på?

Det er en god idé at tilvænne din hund til at have tøj på fra starten. Bliver din hund familiær med hundetøj vil hunden have glæde af sin garderobe.

Hvordan kan jeg se om min hund fryser?

Hvis din hund ryster og krummer sig sammen på gåturen er det tegn på at din hund fryser. Hunden vil krumme sig sammen og ryste for at bevare varmen og dels få varmen. Overvej hvis du ser dette at klæde din bedst ven på med hundetøj inden næste gåtur. Det er vigtigt at tøjet passer til vejret, så hvis det er meget koldt og blæsende, så gå efter en heldragt til din hund.