Hundetøj til efterårets eventyrer

De koldere dage står for døren og træernes blade bliver langsomt rødere, indtil de ligeså stille begynder at falde af.

Snart er jorden fyldt med fantastiske dufte som din bedste ven vil opleve som en buffet af opdagelsesmuligheder og gode grunde til eventyr.

Vi ser ofte vores hunde bruge lang tid på at stikke snuden helt ned i de våde blade til pelsen omkring mulen bliver helt mørk – og hvis duften er ekstra god kan de endda finde på at rulle sig i bladene.

Alt dette sætter høje krav til hundens påklædning hvis vejret er koldt og måske endda også lidt regnfuldt. Ens hund kan hurtigt begynde at fryse hvis pelsen bliver våd og det bringer hurtigt en ende til gåturens eventyr.

Efterårs-garderoben skal holde vind og vand ude

Vi kender alle efteråret for regnfulde oktoberdage og novembers konstante blæsevejr. Derfor skal hundetøj om efteråret sørge for at holde elementerne ude. Vær derfor på udkig efter jakker der kan isolere din hund mod vind og vand. Det er ikke så afgørende at jakken holder på varmen, da dansk efterårsvejr ofte er mildt i temperaturen.

Hertil anbefaler vi vores regnjakker til hunde der er skabt til sjov og leg, selv i fuld eksponering til efterårsvejrets rå naturkræfter.

Og så skal det kunne vaskes

Det er næsten forbavsende nogle gange hvor beskidt vores hund Malton kan blive på gåture i bare lidt fugtigt vejr. Snavset er overalt – i mulen, på all poter, på maven og udover hans hundejakke.

I efteråret vasker vi jævnligt maltons hundetøj, og derfor er vores bedste anbefaling at man får en jakke eller trøje til sin hund som kan vaskes.

Vi håber du får jagtet blade og vandet brandhaner

Og med de gode råd håber vi at dig og din bedste ven får nogle uforglemmelige gåture, selvom sommeren er gået på hæld.

High five fra Malton! 💜

Del kærligheden